Geboortekaartje illustratie meisje met beer rondhoek • 15 x 10 cm

Dubbele kaart 10 x 15 - FOLIE OPTIE

Geboortekaartje met meisje met beer - half rond

Lief geboortekaartje voor een meisje in een bijzondere vorm. Met haar liefset beer knuffelend midden in de natuur. Het lijkt wel een sprookje.. Maar dat is de komst van jullie kleine meisje natuurlijk ook. Wil je toch liever geen afgeronde vorm maar een recht kaartje? Dat kan ook, maak dit kaartje dan met de elementen uit de collectie grafiet in de beeldbank op een ander kaartje of geef mij een seintje om dit voor jullie te doen.

 

De collectie "grafiet" is getekend met potlood en aquarel. Alle illustraties zijn uniek en door mij getekend. Ik hou van een realistische stijl met een vleugje magie. Alle illustraties die ik tekende staan los in de beeldbank om zelf jullie mooiste kaartje mee te maken.

 

Je mag bij mij op verzoek gratis een eigen illustratie aan deze grafiet collectie toevoegen. Super leuk dus droom er maar op los en laat het mij weten.
 

Bestel een proefkaartje op 1 van de mooie papiersoorten voor de juiste look & feel van dit kaartje. In het echt zijn de kaartjes nog mooier :-)
 


PAPIERADVIES

Maarliefst 6 papiersoorten zijn er voor dubbele kaarten. Wil je bijzonder folie gebruiken dan heb je de keuze uit 2 verschillende papiersoorten. Lees meer over het papier...


Een kaartje ontwerpen doe je niet vaak. Daarom kijk ik graag met je mee. Neem dus zeker contact met mij op.

 

of zet op je verlanglijstje
  • Dubbele kaart 10 x 15 - FOLIE OPTIE

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

LEVERTIJDEN
Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code