Geboortekaartjes silhouette

Geboortekaartjes Silhouette

Ze gaan al even mee deze designs, maar toch zijn ze nog steeds populair, vooral als het gaat om een geboortekaartje voor een broertje of zusje
Is er een kleine aanpassing nodig voor jouw silhouette illustratie? Ik help je hier graag bij! Soms kan het een knuffel zijn of een vlag aan een fiets of een nummer op een voordeur: net datgene wat jullie geboortekaartje echt persoonlijk maakt. En dat maakt jullie kaartje echt een feestje!

Ook met je eigen creativiteit kan je lekker aan de slag gaan bij deze geboortekaartjes. Kies bijvoorbeeld een wereldbol en vul deze met elementjes die jij leuk vindt! In de beeldbank vind je alle losse illustraties waarmee jij zelf je kaartje kan personaliseren. Sla het ontwerp van je geboortekaartje op in je account om er later weer aan verder te werken. 

Voor de geboortekaartjes silhouette heb ik 9 mooie soorten papier uitgezocht waar deze op gedrukt kunnen worden. Ben je benieuwd naar hoe jouw ontwerp wordt in het echt? Bestel dan een gratis proefkaartje. Twijfel je over de papiersoort? Vraag dan een Mini Sample waaier aan zodat je zelf kan kijken en voelen welke papiersoort jij het mooiste vindt voor jullie kaart.