Geboortekaartje origami olifant label

2 labels van 14,5x7 cm

Geboortelabel Origami Olifantje

Heel origineel en super leuk deze twee labels aan een touwtjes als geboortekaartje. Geboortekaartje een stoer origami olifantje!

 

Een label is 14,5 x 7 cm groot. Je kunt er op een speelse manier veel informatie op kwijt en de vorm maakt het geheel erg bijzonder. Een touwtje doen we er niet bij, je kunt zelf naar eigen smaak een super leuk bakery twine, lint, raffia of... voor gebruiken!

 

Label kaartjes worden gestanst en hebben hierdoor een dagje langer levertijd. Bestel je een proefkaartje? Het proefkaartje is nog niet gestansd maar je ziet wel de lijnen van waar dat straks bij een oplage gebeurd. Bij een oplage kun je de labels heel makkelijk zelf zo uit het papier drukken. 

 

of zet op je verlanglijstje
  • 2 labels van 14,5x7 cm

Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code