Meer uit deze serie

Geboortekaartje bedrukte bladeren - zee

10x21 cm enkele kaart - bladeren

Geboortekaartje bedrukte bladeren - blauw

Geïnspireerd en gebruik makend van de natuur vonden we deze mooie bladeren met de mooiste nerven. We verfden de bladeren met inkt en maakte er onder de drukpers een mooie afdruk van. De structuur die ontstaat is verrassend en geweldig mooi als basis voor een prachtige geboortekaartje met een organic sfeertje. 

 

Wil je ook een uniek geboortekaartje met de natuur als inspiratie maar liever een andere kleur dan onze kleur "zee"? Neem even contact met ons op dan passen we dit voor je aan. Je kunt ook een ander blad toevoegen uit onze beeldbank (natuur).

 

Bestel een proefkaartje op 1 van onze mooie papiersoorten voor de juiste look & feel van dit kaartje. Ook zijn er voor enkele kaarten dikkere papiersoorten beschikbaar die net wat meer body geven aan deze enkele kaart. 

of zet op je verlanglijstje
  • 10x21 cm enkele kaart - bladeren

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

LEVERTIJDEN
Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code