Meer uit deze serie

Gans met baby

Dubbele kaart 10 x 15 - FOLIE OPTIE

Geboortekaartje met gans - konijntje - babygansje

Geboortekaartje met een schattige, zittende gans die het konijntje met het babygansje trots tegenover zich heeft staan. Achter het karretje een broertje/zusje (optioneel). Lief getekend met aquarel en schattig door de kinderlijke diertjes. De unieke boogvorm geeft een speels accent aan dit kaartje.

 

De collectie "Make it your own" is met aquarel. Lieve, kinderlijke illustraties met een speels handgetekend sfeertje staan stuk voor stuk in de beeldbank om zelf jullie mooiste kaartje mee te maken.

 

Je kunt natuurlijk het lettertype aanpassen als je dit wilt of nog kleine andere details of diertjes toevoegen. 

 

Heb je zelf al een idee over jouw favoriete dier in deze aquarelstijl en vind je deze niet in de collectie? Ik teken jouw favoriete dier gratis op verzoek en zonder verplichtingen. Let me know!
 

Bestel een proefkaartje op 1 van onze mooie papiersoorten voor de juiste look & feel van dit kaartje. In het echt zijn de kaartjes nog mooier :-)
 


PAPIERADVIES

Er zijn 6 mooie papiersoorten voor dubbele kaarten. Wil je bijzonder folie gebruiken dan heb je de keuze uit 2 verschillende papiersoorten. Lees meer over het papier...


Een kaartje ontwerpen doe je niet vaak. Daarom kijk ik graag met je mee. Neem dus zeker contact met mij op.

 

of zet op je verlanglijstje
  • Dubbele kaart 10 x 15 - FOLIE OPTIE

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 07-12-2021

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code