Geboortekaartje toekan label
Geboortekaartje toekan label

Geboortekaartje toekan label

Geboortekaartje label tukan
2 labels van 14,5x7 cm - tukan

Is deze kaart wat voor jou? Ga zelf aan de slag in de editor! Bewerk de naam, datum, lettertypes, kleuren en illustraties.
Maak dit kaartje helemaal af naar eigen wens!


Ontwerp klaar?
Klik op OPSLAAN en registreer je gratis account.
Hier blijft je kaart bewaard bij 'opgeslagen designs'.
Handig voor als je wilt gaan bestellen!

Tip
          arrow

Een mooi, minimalistisch geboortekaartje in de vorm van een label met afgeronde hoekjes. Met een handgetekende en helemaal hippe tukan ontstaat er een hip en stijlvol geboortekaartje voor jullie kleine kindje.

 

De KRIJT-collectie bestaat uit verschillende dieren waarbij de we basis van de bijzondere dieren met de hand tekenen met krijt en deze aanvullen met leuke, speelse elementen.

 

Bestel een proefkaartje op 1 van onze mooie papiersoorten voor de juiste look & feel van dit kaartje. Proefjes van labelgeboortekaartjes stansen we overigens nog niet, je ziet de lijntjes op de kaart staan welke we bij een oplage van jouw kaarten natuurlijk uitsnijden samen met de perforatie. Touwtje er door (let op, niet meegeleverd) en klaar is jullie unieke geboortekaartje.

Formaat van dit kaartje: Labels rondhoek

Zien hoe je kaartje wordt in het echt? Dat kan!
Bestel je gratis proefkaart met de actiecode PROE15

Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

Kaartjes die hier op lijken:
Geboortekaartje toekan • gevouwen • 10 x 21 cm
Geboortekaartje ooievaar label
Geboortekaartje flamingo label