kniplabel baby - smalle rechthoek

kniplabel - zelf ontwerpen

kniplabel baby - smalle rechthoek

Handig en leuk kniplabel om je eigen kaart mee te stylen. Maak zelf een ontwerp dat past bij jullie kaart met bijvoorbeeld naam en of de geboortedatum van jullie kindje om hiermee een extra accent te geven aan jullie kaart. 

 

De kniplabels zijn voordelig omdat je ze zelf knipt of snijdt (net onder of boven het lijntje). Er blijft dan een labeltje over in het formaat 100 x 18 mm. De laag met rondjes zetten we neer om het je makkelijk te maken om gaatjes te maken met een tang. Deze laag kun je ook verwijderen als je dit wilt of plaats er deels een wit vierkant overheen om 1 rij gaatjes weg te halen.

 

Als je geen geboortedatum vermeld kun je er voor kiezen om de labels vast van te voren te bestellen. Zo kun je in je verlof lekker aan de slag. Voor jouw gemak hebben we ook een knipservice (dan regelen wij dit knipdeel voor je) en touwtjes om de labeltjes vast te maken. 

 

√ super leuk

√ zelf knippen of snijden

√ maak een gaatje

√ bind het label aan jullie kaart

 

of zet op je verlanglijstje
  • kniplabel - zelf ontwerpen

Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

BIJPASSENDE ENVELOPPEN

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code