Meer uit deze serie

Kniplabel - rechthoek

10x21 enkele kaart - staand

Kniplabel - zelf ontwerpen 2

Handig en leuk kniplabel om je eigen kaart mee te stylen. Maak zelf een ontwerp dat past bij jullie kaart. Misschien wel met een geweldige foto of met bijvoorbeeld de datum van jullie trouwdag (of jullie namen of een leuke quote) of de geboortedatum om hiermee een extra accent te geven aan jullie kaart. Zoveel leuks om te bedenken!

 

De kniplabels zijn voordelig omdat je ze zelf knipt of snijdt (net onder of boven het lijntje). Er blijft dan een labeltje over in het formaat 45 x 55 mm. De laag met rondjes zetten we neer om het je makkelijk te maken om gaatjes te maken met een tang. Deze laag kun je ook verwijderen als je dit wilt.

 

Voor het gemak hebben we ook een knipservice (dan regelen wij het knippen voor je) en touwtjes om de labeltjes vast te maken. Kijk hiervoor op de Stijl je kaart pagina.

 

√ super leuk

√ zelf knippen of snijden

√ maak een gaatje

√ bind het label aan jullie kaart

 

Voor de opmaak moet je eerst de bovenste 2 kniplagen naar onderen zetten. Met deze laag zie je hoe je de labels moet knippen/snijden. Als je klaar bent zet je deze lagen weer bovenaan zodat je straks een houvast hebt waar je kunt gaan knippen.

 

 

of zet op je verlanglijstje
  • 10x21 enkele kaart - staand

Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

BIJPASSENDE ENVELOPPEN

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code