Kniplabel - tag

Kniplabel rondje

Kniplabel - tag- zelf ontwerpen

Handig en leuk rond kniplabel om je eigen kaart mee te stylen. Maak zelf een ontwerp dat past bij jullie kaart. Misschien wel met een geweldige foto of met bijvoorbeeld de datum van jullie trouwdag (of jullie namen of een leuke quote) of de geboortedatum om hiermee een extra accent te geven aan jullie kaart. Zoveel leuks om te bedenken!

 

Deze labels tag labels zijn lastig zelf te knippen en bestel je daarom het beste in combinatie met onze fijne knipservice. Via onze stijlpagina kun je als je dit handig vind ook touwtjes bestellen.

 

√ super leuk

√ tag vorm

√ inclusief gaatjes

√ bind het label aan jullie kaart

 

Voor de opmaak moet je eerst de bovenste kniplaag naar onderen zetten. Met deze laag zie je hoe je de labels worden gestanst. Als je klaar bent zet je deze laag weer bovenaan.

 

of zet op je verlanglijstje
  • Kniplabel rondje

Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code