Labels bij trouwkaart

Labels op maat bij trouwkaart

Labels bij trouwkaart

Om je trouwkaart helemaal af te maken kun je online bijpassende labels maken. Gebruik een kleur of kleuren die ook is gebruikt bij de kaart om voor een uniek leuke match te zorgen.

Van ieder besteld vel maken we 8 labels / tags. Deze ontvang je helemaal uitgeknipt en inclusief gaatje. Hups een lintje of leuk touwtje er door en je hebt een super leuke eyecatcher bij de kaart.

Omdat dit product door ons handmatig op maat wordt gesneden verstuurd onze drukker de kaarten eerst naar onze locatie in Moordrecht. Daar maken we de labels op maat en sturen wij de complete set aan jullie door. Hierdoor is de verwerkingstijd wat langer en worden er 2 keer verzendkosten berekend. 

De labels zijn te bestellen per 40 stuks.

Ook super leuk om je bedankjes of andere leuke items mee te versieren in dezelfde stijl als jullie trouwkaart!

Wil je de labels een kleurtje geven. Zet dan tussen de 2 bestaande lagen een vierkant ter grote van het label.

of zet op je verlanglijstje
  • Labels op maat bij trouwkaart

Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code