Kaart op maat


Wil je qua ontwerp net even wat meer dan wat in de online module mogelijk is? Dan kan ik een ontwerp op maat voor jullie maken. Dit kan op verschillende manieren, van kleine aanpassingen tot een heel nieuw eigen ontwerp. Zowel voor geboortekaartjes als voor alle trouwkaarten.

 

Hulp bij je ontwerp.

Wil je dat ik even met je meekijken of je op weg helpen met de opmaak van een geboorte- of trouwkaart? Stuur mij dan een berichtje vanuit je account, ik help je graag.  Hier bereken ik geen kosten voor.

 

Kaart op maat.

Wil je een bestaande kaart laten aanpassen met wat eigen, aanvullende wensen? Bijvoorbeeld door illustraties toe te voegen of kleine details te veranderen. We rekenen hiervoor een kleine vergoeding van eur. 25,00. Toch liever jullie eigen idee op papier uit laten werken en een heel nieuw ontwerp laten maken? Dit kan ook en doe ik altijd aan de hand van een persoonlijke gesprek waarin jullie al je wensen kenbaar kunnen maken. Vervolgens maak ik een vrijblijvende, persoonlijke offerte. De kosten voor een kaart op maat liggen -afhankelijk van jullie wensenlijstje- tussen de 90 en 150 euro. 

 


kaart op maat

maak je eigen kaart
unieke vormen
altijd een beetje meer
gek op aquarel

geboortekaartjes meisjes
geboortekaartjes jongens

ontwerp je eigen kaart
bestel een proefkaart
bekijk alle trouwkaarten