Over mij

 

 

Ik sta graag voor je klaar.
Mail mij op: info@bloom09.nl
Stuur een appje naar: 06 14180243
Bellen (op werkdagen): 06 14180243

 

Ben je op zoek naar dat ene speciale geboortekaartje? Of ga je binnenkort trouwen en zoek je een unieke trouwkaart die helemaal bij jou en je partner past? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als creatief grafisch ontwerper ga ik samen met jou aan de slag om een persoonlijk en dierbaar product te maken. Een kaartje waarmee je je vrienden en familie verrast en dat je altijd bij je wilt houden. Make it your own!

 

Bloom09 is in 2009 door mij gestart. Ik heb van mijn passie voor illustreren mijn beroep gemaakt. Handgemaakte illustraties, ik werk het allerliefst met aquarel en potlood.. Deze materialen geven een uniek sfeertje en kunnen zowel voor losse als strakke tekeningen worden gebruikt.

Ik ga graag met je in gesprek om met jou mee te denken en te helpen.
Daarom kun je altijd contact met mij opnemen. Stuur me gerust een appje (06 141 80 243) of mail (info@bloom09.nl). Bellen kan natuurlijk ook maar graag overdag en op werkdagen.

Ik vind het belangrijk om een zo persoonlijk en uniek mogelijke kaart te maken. Ik sta altijd open voor de ideeën van jou als klant en help je graag tijdens het ontwerpproces op de website. Naast illustreren en maken hou ik me bezig met nieuwe trends en mogelijkheden om jullie je mooiste kaart te kunnen laten maken. Voor het drukken van de kaarten werk ik samen met een hoog kwalitatieve en innoverende drukkerij. Aanvullende producten die jouw kaart net dat stukje meer geven regel ik zelf. Ik inspireer je met mooie touwtjes, linten, enveloppen en ook lakzegels. Je kunt deze in 'Het atelier" terugvinden.

 

EERST ONLINE ONTWERPEN EN DAN BESTELLEN..
Alle geboortekaartjes en trouwkaarten zijn op de website te ontwerpen. Je kunt 1 van mijn ontwerpen als basis gebruiken maar je kunt ook zelf blanco beginnen,. Wil  je iets speciaals dan sta ik graag voor je klaar. Kom je er eventjes niet uit of wil je iets extra's, "roep" dan maar! Ik laat mijn creativiteit en ideeën ook graag los op jullie ontwerp. De website en het persoonlijk contact met mij gaan hand in hand.

 

HOE HERKEN JE MIJ
Mijn tekeningen herken je aan de organische stijl, aquarel en potlood. Vaak speels en elegant, t liefst met een klein verhaaltje. Ook ga ik altijd voor iets extra's. Denk aan lintjes, waxzegels, een net iets andere vorm of materiaalkeuze, maar ook een extra fijne service en samenwerking met jou.

 

Zullen we samen iets moois maken?

 

Liefs Linda