Meer uit deze serie

Pocketfold hoofdkaart bloemen getekend

PF Hoofdkaart - 12x17,5

Pocketfold hoofdkaart bloemen getekend

Onze unieke pocketfolds kun je zelf vullen met diverse kaartjes. De hoofdkaart hoort aan de linkerzijde in de pocketfold. Op de verschillende kaartjes die je aan de rechterzijde in het opbergvakje plaatst kun je onwijs veel informatie op een nette manier communiceren met jullie gasten.

 

Ook kun je selectief en netje verschillende gasten op verschillende manieren informeren.

 

Mooie, stijlvolle trouwkaart met een linnen achtergrond en jullie namen omringt door subtiele, handgetekende bloemen. De hoofdkaart van de pocketfold heeft een formaat van 12 x 17,5 cm. Via de pagina stijl je kaart kun je de pocketfold en eventueel touwtjes of labeltjes bestellen om jullie trouwkaart zelf mee te stylen.

 

Deze kaart in combinatie met linnen is mooi op het luxe witte papier door de fijne structuur. Wil je de kaart afdrukken met bijzonder folie kun je kiezen uit de zijdeglans of cotton.

of zet op je verlanglijstje
  • PF Hoofdkaart - 12x17,5

Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code