Stijl collectie geboortekaartjes 

Op mijn site heb ik een aantal verschillende stijlcollecties gemaakt zodat je gemakkelijk kan kijken welke variaties er mogelijk zijn van een kaartje naar jouw smaak. Ga je voor een lieve, hippe of toch minimalistisch geboortekaartje? Aan de hand van verschillende illustratie technieken en thema's zoals dieren aquarel en grafiet potlood, kan je doorzoeken naar het unieke kaartje wat zoveel mogelijk een je wensen voldoet. Vervolgens kan je zelf in de editor met je ontwerp aan de slag! Maak een eerste opzet en sla deze op in je eigen account. 

Geboortekaartjes met dieren in aquarel

Een van mijn favoriete technieken voor het maken van illustraties is werken met aquarel/waterverf. Hiermee maak ik graag de meest schattige diertjes voor op jullie geboortekaartje! Van beer tot konijn, van olifantje tot eendje, er staan heel veel verschillende diertjes in de beeldbank. Ook zijn er diertjes met bijvoorbeeld een ballon, gitaar of diertjes die je ergens aan kan hangen zoals een aapje of koalabeer aan een letter of slinger. Je kan dieren combineren met andere elementjes om een grappig verhaaltje of tafereeltje te maken. Heb je een diertje in gedachten die niet op de site staat of lijkt het je leuk om een elementje toe te voegen aan een bepaald diertje? Laat het mij weten, ik help je graag verder! Heb je al eerder een Bloom09 kaartje besteld en zoek je een nieuw kaartje voor een broertje of zus? Bekijk hier dan de nieuwste geboortekaartjes,

Geboortekaartjes Paper Shapes

De vrolijke beeldtaal van de Paper Cut trend heb ik gebruikt voor een collectie Paper Shapes geboortekaartjes. Zo enthousiast ben ik over deze aanstekelijk creatieve illustraties! Letterlijk uit papier geknipte vormen heb ik gemaakt waar je zelf een mooie compositie mee kunt maken voor een geboortekaartje. Niet zo creatief? Geen zorgen! In de collectie staan een aantal mooie voorbeelden klaar die jij zo kunt overnemen. Uiteraard kan ik jou ook helpen met jou idee. Ga je zelf aan de slag? De vormen kan je gebruiken om een illustratie te 'bouwen', ook kan je ze gebruiken als kleurvlakken voor een stoer en grafisch geboortekaartje. Give it a go! TIP: deze hippe geboortekaarten komen heel mooi uit op duurzaam papier!

Handgetekende geboortekaartjes

In de categorie handgetekende geboortekaartjes vind je de verschillende getekende geboortekaartjes gemaakt met uiteenlopende technieken. Potlood, verf, waterverf en bijvoorbeeld krijt. Echt een persoonlijk gemaakte illustratie kan heel mooi zijn voor een bijzonder geboortekaartje. Hier vind je snel de nieuwste handgetekende kaartjes op een rij. De kaartjes met aquarel dieren of grafiet potlood staan er ook bij, deze zijn natuurlijk ook handgetekend! 

Geboortekaartjes Maan/sterrenbeeld

Op zoek naar een geboortekaartje met de maan of sterrenbeeld als thema? In deze categorie vind je een overzicht van allerlei bijzondere geboortekaartjes met een zon/maan of sterrenbeeld als mooie decoratieve illustratie. De ruimte/space en het heelal vindt ik een prachtig thema rondom geboorte. De verbondenheid tussen het aardse en het buitenaardse; de kwetsbaarheid en de kracht en ook de enorme schoonheid is heel mooi op een geboortekaartje.
Deze kaartjes zijn ook heel geschikt voor een bijzondere afwerking zoals folie of een druk op duurzaam papier.

Geboortekaartjes grafiet potlood

In de collectie grafiet potlood vind je mooie potlood illustraties en vele leuke geboortekaartjes voor een broertje of zusje. De donkere illustraties zijn heel geschikt om te plaatsen over een gehele (pastel) kleur. Heb je een speciale kleur voor de babykamer uitgezocht? Dan kan je deze kleur als achtegrond nemen en zo krijg je een extra hip geboortekaartje die past bij de babykamer! Met de illustraties uit de beeldbank kan je ook heel mooi een kaartje samenstellen met de naam groot geschreven en allerlei natuurlijke elementen er om heen zoals riet, pluimen en kleine diertjes. Ga zelf aan de slag en bewaar je ontwerpen eenvoudig in je eigen account.

Geboortekaartjes dieren marker

De categorie dieren marker bevat de populaire geboortjeskaartjes met dieren die speels zijn getekend met stift. Ze zijn vrolijk en lief maar ook een tikkie stoer! Ben je op zoek naar een geboortekaartje met dieren in de woestijn of juist pooldieren in de IJsbergen? Met de met marker getekende dieren maak jij zelf een super vrolijk en uniek geboortekaartje voor jullie kindje! Heb je een extra diertje in gedachten? Neem gerust contact met mij op!