Geboortekaartje Wereldbol Storm

Wereldbol- 13x13 dubbel

Geboortekaartje Wereldbol Storm

Bij dit leuke geboortekaartje staat de wereld van jullie kindje centraal. Samen met allerlei speelse elementen een super leuk en vrolijk geboortekaartje met allemaal kleine details. Extra leuk aan deze idetails is dat ze handgetekend zijn zodat er een leuk en speels sfeertje ontstaat. Nu in onze favoriete kleur "bladeren" maar via de beeldbank is deze achtergrondafbeelding in onze favoriete kleuren beschikbaar. De kleine witte details kun je zelf aanpassen (ook in kleur) met behulp van onze beeldbank. Met elementen die jullie leuk vinden maak je gemakkelijk je eigen wereldbol.

 

Ook mag je gratis 1 verzoek doen voor een eigen illustratie als je deze niet vindt in onze uitgebreide beeldbank. We maken deze voor je en plaatsen deze online zodat je echt iets persoonlijks kunt toevoegen aan jullie kaart. Klik hieronder op HULP NODIG en laat ons je ontwerpwens weten.
 

Bestel een proefkaartje op 1 van onze mooie papiersoorten voor de juiste look & feel van dit kaartje.

of zet op je verlanglijstje
  • Wereldbol- 13x13 dubbel

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 21-09-2021

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code