Geboortekaartjes aquarel dieren

Geboortekaartjes met dieren

Dit is de collectie geboortekaartjes met aquarel dieren. Mijn favoriet! Lieve, schattige en grappige geboortekaartjes die je zelf kan (af)maken,  met de unieke illustraties van dieren gemaakt met aquarelverf. Een beer, leeuw, aap, olifantje, gansje, konijn... welk diertje is leuk voor op jullie kaartje? Met deze diertjes kan je ook proberen jullie hele familie na te maken, hoe leuk is dat! Voor wat stoerdere diertjes op je geboortekaartje kan je kijken bij de collectie dieren marker. Op zoek naar een avontuurlijk kaartje met dieren? Kijk dan ook eens bij de collectie Jungle. Is er een diertje wat jij graag op een geboortekaartje zien maar die er niet tussen staat? Laat het mij weten!

Extra bijzonder geboortekaartje

Deze geboortekaartjes kan je extra bijzonder maken met eigen teksten of illustraties in glimmende folie. Geef in de editor de tekst of illustratie de kleur folie van jou voorkeur en vink de folie optie aan bij het bestellen van jouw kaartje. Let wel – voor foliekaartjes geld een meerprijs én de levertijd is wat langer omdat de foliekaartjes langer moeten drogen. Begin aan het ontwerp van je geboortekaartje en sla het design op je je eigen account. Zo kan je makkelijk verder werken aan nieuwe versies. Je kan bijvoorbeeld een ontwerp voor zowel een jongen als een meisje hebben klaar staan bij je opgeslagen designs. Handig voor als je het geslacht nog niet weet. De nieuwste geboortekaartjes die zijn toegevoegd zijn die met de oceaan dieren. Een zeepaardje, krab, octopus en mooie vissen vind je in deze collectie. Zijn jullie gek van de zee en strand? Dan maak je hier een superleuk geboortekaartje mee. 

Welk formaat papier wil je gaan gebruiken voor jullie geboortekaartje? Het is handig een design uit te kiezen wat gelijk al de afmeting heeft die je het mooiste vindt voor jullie kaart. Heb je een design gemaakt maar wil je toch liever een ander formaat? Ik help je hier graag mee. Neem daarvoor gerust contact met mij op. Heb je een design gemaakt en ben je benieuwd hoe je geboortekaartje er in het echt uit komt te zien? Bestel dan een gratis proefkaartje! Ook kan je de Mini Sample Waaier aanvragen als je twijfelt welk papiersoort het mooiste is voor je geboortekaartje.