Verberg filters
Soort
Trouwkaarten
Type
Speciale afwerking
Kleuren

Hulp Nodig?

06 2478 2612
(ook via whats-app)

Bestel een gratis proefkaart!

Gebruik de actiecode: PROE15

Bloemen trouwkaarten

Bloemen zijn super romantisch, bloemen geven sfeer, bloemen zijn onmisbaar bij ieder huwelijk! Je kunt dit thema heel goed verwerken in jullie bruiloft en daarbij ook jullie trouwkaart. Daarom bieden we verschillende soorten bloemen kaarten aan in onze webshop. Alle kaarten zijn zelf te personaliseren, dus ga lekker aan de slag met jullie eigen trouwkaart. Hieronder kun je meer lezen over bloemen als thema, maar ook over de keuze van trouwkaart. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Lees meer

Bloemen als thema

Omdat ze onmisbaar zijn bij jullie huwelijk geven ze jullie een geweldig thema voor jullie trouwkaart. Onze naam Bloom09 zegt het al, we zijn gek op bloemen in allerlei vormen. Als kleine illustratie of tot in detail in aquarel, we houden er van in een romatische of toch wat strakkere stijl. Met heel veel liefde ontwerpen we dan ook trouwkaarten met bloemen in alle soorten en maten. Pioenrozen, veldbloemen, olijftakjes en nog veel meer verschillende bloemen verwerken we met liefde tot een super mooie, stijlvolle trouwkaart, jullie trouwkaart.

 

Welke trouwkaart?

Omdat we zo van bloemen houden zijn de trouwkaarten met bloemen er in verschillende uitvoeringen en formaten. Jullie kunnen een eigen, reguliere dubbele trouwkaart maken maar ook hebben we enkele gestylde trouwkaarten en pocketfolds met bloemen. Wil je overzichtelijk meer weten over onze trouwkaarten? We vertellen er je graag meer over.gestylde trouwkaart
fotostrip
pocketfold trouwkaarten
zelf je trouwkaart maken
< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code