Babypakje grafiet kleur

10x21 cm boog ronding - FOLIE OPTIE

Babypakje grafiet kleur - bijzondere vorm - FOLIE OPTIE

Geboortekaartje met een schattig babypakje en in een bijzondere vorm. Het pakje is getekend met zwart potlood maar digitaal omgezet in kleur. Op verzoek kan ik dit pakje gratis aanpassen in de kleur die jij wilt.  Zo maak je heel makkelijk en mooi en persoonlijk kaartje.

 

De bijzondere vorm is een subtiele maar unieke eyecatcher. Wil je deze afronding toch niet? Dan kun je mij dat even laten weten, dan zet ik een versie zonder deze boog en zonder kaarttoeslag in je account. 

 

Je kunt er voor kiezen om folie elementen toe te voegen aan deze kaart, maar dat hoeft natuurlijk niet. Alle elementen die je in de kleurstaal folie (zilver, goud, rosé goud of zelfs koper) zet worden glanzend en voelbaar folie.

 


PAPIERADVIES

Maarliefst 7 papiersoorten zijn er voor enkele kaarten. Voor een stevig gevoel kies je voor 1 van de dikke papiersoorten. Wil je bijzonder folie gebruiken dan heb je de keuze uit 3 verschillende papiersoorten. Lees meer over het papier...


Een kaartje ontwerpen doe je niet vaak. Daarom kijk ik graag met je mee. Neem contact met mij op als je hulp nodig hebt.


De levertijd met folie is ietsje langer vanwege de luxe afwerkronding, 2-3 werkdagen.

 

of zet op je verlanglijstje
  • 10x21 cm boog ronding - FOLIE OPTIE

Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code