Meer uit deze serie

Geboortekaartje driehoekjespatroon met extra strip - minimalistisch

10x21 cm + extra strip - driehoekjes - minimalistisch

Geboortekaartje driehoekjespatroon met extra strip - minimalistisch

Een mooi, minimalistisch geboortekaartje met een handgetekend driehoekjespatroon voor een hippe en minimalistische sfeer. Met behulp van het extra kaartje kun je een mooie quote of een mooie zwart-wit foto van jullie kindje goed kwijt en het minimalistische design bewaren.

 

Wij geven er de voorkeur aan om deze twee kaartjes aan elkaar vast te maken met een ringetjes tang. We vertellen je graag hoe je dit het beste kunt aanpakken.
 

De achtergrond en teksten van dit geboortekaartje kun je makkelijk omkleuren maar ook de zee blauwe kleur geeft een mooi en lief effect.
 

Liever dit patroon maar met hartjes of stipjes? In onze beeldbank kun je deze terugvinden en gebruiken bij deze kaart.
 

Bestel een proefkaartje op 1 van onze mooie papiersoorten voor de juiste look and feel van deze kaart. Ook zijn er voor enkele kaarten dikkere papiersoorten beschikbaar die net wat meer body geven aan deze enkele kaart maar omdat het twee kaartjes zijn  is dit niet noodzakelijk.

of zet op je verlanglijstje
  • 10x21 cm + extra strip - driehoekjes - minimalistisch

Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code