Meer uit deze serie

Geboortekaartje label hartjespatroon minimalistisch

2 labels van 14,5x7 cm - hartjespatroon

Geboortekaartje label hartjespatroon minimalistisch

Een mooi, minimalistisch geboortekaartje in de vorm van een label met afgeronde hoekjes. Met een handgetekend hartjespatroon krijgt dit geboortekaartje een lieve, eenvoudige maar abstracte sfeer. 

 

De achtergrond en teksten van dit kaartje kun je makkelijk omkleuren maar ook de zwarte versie geeft een mooi en contrasterend effect.

 

Liever dit patroon maar met handgetekende driehoekjes of stipjes? In onze beeldbank kun je deze terugvinden en gebruiken bij deze kaart.

 

Bestel een proefkaartje op 1 van onze mooie papiersoorten voor de juiste look and feel van dit kaartje. Proefjes van labelgeboortekaartjes stansen we overigens nog niet, je ziet de lijntjes op de kaart staan welke we bij een oplage van jouw kaarten natuurlijk uitsnijden samen met de perforatie. Touwtje er door (let op, niet meegeleverd) en klaar is jullie unieke geboortekaartje.

of zet op je verlanglijstje
  • 2 labels van 14,5x7 cm - hartjespatroon

Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code