Meer uit deze serie

Geboortekaartje gezin papa mama meisje • 10 x 21 cm

10x21 cm enkele kaart - Gezin

Geboortekaartje Gezin - papa mama meisje

Onze nieuwste collectie handgetekende kaarten is helemaal gericht op jouw gezin. In deze tekening het lieve meisje samen met papa en mama. Minimalistisch getekend maar met leuke patroontjes in de kleding.

 

Wil je de tekening aanpassen naar een meer gepersonaliseerde tekening met eigen details als bijvoorbeeld haarlengte, bril etc. Neem dan contact op. Aan de hand van jouw wensen ontvang je een offerte (vanaf € 50,00) om deze illustratie aan te laten passen.

 

Bestel een proefkaartje op 1 van onze mooie papiersoorten voor de juiste look & feel van dit kaartje. Ook zijn er voor enkele kaarten dikkere papiersoorten beschikbaar die net wat meer body geven aan deze enkele kaart. 

of zet op je verlanglijstje
  • 10x21 cm enkele kaart - Gezin

Let op! Van 20 t/m 29 september geldt een aangepaste levertijd van 3 werkdagen.

Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code