Geboortekaartje illustratie auto met dieren boogvorm • gevouwen • 15 x 10 cm

Dubbel 10 x 15 - FOLIE OPTIE

Geboortekaartje auto met dieren

Getekend geboortekaartje met auto en verschillende dieren als de beer, giraffe, ooievaar en het aapje. Het jongetje (er is ook een versie met een meisje) aan het stuur, omarmt door de lieve beer.

 

 

De boogvorm van het kaartje is uniek maar de illustratie is ook te vinden in de beeldbank. Je kunt deze dus op ieder gewenst formaat kaart neerzetten.

 

Bestel een proefkaartje op 1 van onze mooie papiersoorten voor de juiste look & feel van dit kaartje. In het echt zijn de kaartjes nog mooier :-)
 


PAPIERADVIES

Maarliefst 6 papiersoorten zijn er voor dubbele kaarten.  Wil je bijzonder folie gebruiken dan heb je de keuze uit 2 mooie papiersoorten. Lees meer over het papier...


Een kaartje ontwerpen doe je niet vaak. Daarom kijk ik graag met je mee. Neem dus zeker contact met mij op.


De levertijd van een boogkaartje is ietsje langer vanwege de luxe afwerking, 2-3 werkdagen. Kies je voor de optie voor folie is deze ietsje langer, 3-4 werkdagen.

of zet op je verlanglijstje
  • Dubbel 10 x 15 - FOLIE OPTIE

Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

BIJPASSENDE ENVELOPPEN

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code