Geboortekaartje herfst vos boogvorm • 10 x 15 cm

10x15 - enkele kaart - boog

Geboortekaartje herfst en vosjes met boog

Herfst! Dit geboortekaartje met een slapend vosje past perfect bij de herfst. Dit kleine vosje is zo schattig meer er zijn meerdere vosjes in de beeldbank. Getekend met aquarel in een speelse stijl. 

 

Deze leuke illustratie is onderdeel van de Make it your own collectie en is opgenomen in de beeldbank waardoor je ieder formaat kaart kunt maken, met of zonder speciale vorm.

 

Bestel een proefkaartje op 1 van de mooie papiersoorten voor de juiste look & feel van dit kaartje. In het echt zijn de kaartjes nog mooier :-)
 


PAPIERADVIES

Er zijn 6 papiersoorten zijn er voor enkele kaartenin boogvorm. Wil je bijzonder folie gebruiken dan heb je de keuze uit 2 verschillende papiersoorten. Lees meer over het papier...

 


Een kaartje ontwerpen doe je niet vaak. Daarom kijk ik graag met je mee. Neem dus zeker contact met mij op.

 

of zet op je verlanglijstje
  • 10x15 - enkele kaart - boog

Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

BIJPASSENDE ENVELOPPEN

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code