Meer uit deze serie

Geboortekaartje wereldbol roze label

2 labels van 14,5x7 cm - wereldbol

Geboortekaartje label wereldbol

Geboortekaartjes met de wereldbol als thema zijn super leuk omdat ze zo persoonlijk zijn. Met ons uitgebreide beeldbibliotheek maak je heel makkelijk met verschillende elementen die jullie leuk vinden jullie eigen persoonlijke wereldbol.Wij kozen voor onze mooie kleur "bloesem" maar je kunt dit zelf aanpassen. Geef deze kaart jouw eigen favoriete kleur in de editor.

 

Uniek aan onze illustraties is dat ze handgetekend zijn zodat er een leuk en speels sfeertje ontstaat. Een mooi geboortekaartje in de vorm van een label met afgeronde hoekjes.

 

Ook mag je gratis 1 verzoek doen voor een eigen illustratie als je deze niet vindt in onze uitgebreide beeldbank. We maken deze voor je en plaatsen deze online zodat je echt iets persoonlijks kunt toevoegen aan jullie kaart. Klik hier op ontwerp je kaart en vervolgens op HULP NODIG.

 

Bestel een proefkaartje op 1 van onze mooie papiersoorten voor de juiste look and feel van dit kaartje. Proefjes van labelgeboortekaartjes stansen we overigens nog niet, je ziet de lijntjes op de kaart staan welke we bij een oplage van jouw kaarten natuurlijk uitsnijden samen met de perforatie. Door deze speciale afwerking duurt de verwerking van dit kaartje 1 dag langer. Touwtje er door (let op, niet meegeleverd) en klaar is jullie unieke geboortekaartje.

of zet op je verlanglijstje
  • 2 labels van 14,5x7 cm - wereldbol

Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code