Meer uit deze serie

Geboortekaartje wereldbol liggend • 21 x 10 cm

21 x 10 cm - liggend - wereldbol

Geboortekaartje wereldbol liggend

Geboortekaartjes met de wereldbol als thema zijn super leuk omdat ze zo persoonlijk zijn. Met ons uitgebreide beeldbibliotheek maak je heel makkelijk met verschillende elementen, die jullie leuk vinden, jullie eigen persoonlijke wereldbol.

 

Uniek aan onze illustraties is dat ze handgetekend zijn zodat er een leuk en speels sfeertje ontstaat. Ook kun je ze allemaal omkleuren als je wilt, lekker zelf aan de slag dus.

 

Ook mag je gratis 1 verzoek doen voor een eigen illustratie als je deze niet vindt in onze uitgebreide beeldbank. We maken deze voor je en plaatsen deze online zodat je echt iets persoonlijks kunt toevoegen aan jullie kaart. Klik hier op ontwerp je kaart en vervolgens op HULP NODIG.

Bestel een proefkaartje op 1 van onze mooie papiersoorten voor de juiste look & feel van dit kaartje.

of zet op je verlanglijstje
  • 21 x 10 cm - liggend - wereldbol

Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code