Geboortekaartje illustratie babypakje boogvorm • 10 x 15 cm

10x15 - enkele kaart - boog

Geboortekaartje babypakje grafiet - kaart met afgeronde vorm

 

Lief geboortekaartje voor een meisje. Minimalistisch met een super schatiig babypakje als unieke illustratie. Het pakje geeft lief maar ook een beetje retro sfeertje 

 

De collectie "grafiet" is getekend met potlood en aquarel. Alle illustraties zijn uniek en door mij getekend. Ik hou van een realistische stijl met een vleugje magie. Alle illustraties die ik tekende staan los in de beeldbank om zelf jullie mooiste kaartje mee te maken.

 

Je mag bij mij op verzoek gratis een eigen illustratie aan deze grafiet collectie toevoegen. Super leuk dus droom er maar op los en laat het mij weten.
 

Bestel een proefkaartje op 1 van onze mooie papiersoorten voor de juiste look & feel van dit kaartje. In het echt zijn de kaartjes nog mooier :-)
 


PAPIERADVIES

Maarliefst 7 papiersoorten zijn er voor enkele kaarten. Wil je bijzonder folie gebruiken dan heb je de keuze uit 3 verschillende papiersoorten. Lees meer over het papier...


Een kaartje ontwerpen doe je niet vaak. Daarom kijk ik graag met je mee. Neem dus zeker contact met mij op.

 

of zet op je verlanglijstje
  • 10x15 - enkele kaart - boog

Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

BIJPASSENDE ENVELOPPEN

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code