Geboortekaartje hertje boogvorm • gevouwen • 10 x 1 5 cm

Dubbel - 10 x 15 cm - boog

Geboortekaartje hertjes

Geboortekaartje met een schattig wiegje met een hemeltje van bloemblaadjes. Voor iedereen die een groot hart heeft voor de natuur. 

 

Het wiegje is van zichzelf al bijzonder genoeg om een prachtige uitstraling te geven aan dit geboortekaartje. Is er al een grote zus of broer dan kun je deze als je dat wilt een spiekend plekje geven op dit mooie geboortekaartje.

 

De collectie grafiet is een unieke collectie in zwart/wit en is gemaakt met houtskool en podlood. Op verzoek kan ik de zwarte kleur ook in een andere kleur voor julle zetten. Om de mooie details te bewaren is het wel mooi om dan te kiezen voor een goed contrasterende kleur zoals bijvoorbeeld diep rood of donker blauw. 

 

Bestel een proefkaartje op 1 van de mooie papiersoorten voor de juiste look & feel van dit kaartje. In het echt zijn de kaartjes nog mooier :-)
 


PAPIERADVIES

Maarliefst 6 papiersoorten zijn er voor dubbele kaarten. Wil je bijzonder folie gebruiken dan heb je de keuze uit 2 verschillende papiersoorten. Lees meer over het papier...


Een kaartje ontwerpen doe je niet vaak. Daarom kijk ik graag met je mee. Neem dus zeker contact met mij op.


Kies je voor folie op je kaartje dan is de levertijd wat langer vanwege de luxe afwerking, 3-4 werkdagen.

of zet op je verlanglijstje
  • Dubbel - 10 x 15 cm - boog

Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code