Meer uit deze serie

Geboortekaartje strand jongen vierkant • gevouwen • 13 x 13 cm

13x13 cm dubbel - strand -FOLIE OPTIE

Geboortekaartje Strand thema - jongen

Geboortekaartje met een strandthema voor een jongen (pas aan in de beeldbank). De kleine elementjes als de walvis, eendjes, het emmertje kun je verschuiven of aanvullen met strand beeldbank. Ga jij ook lekker aan de slag?

 

Ik hou van het tekenen van kleine tafereeltjes. De ronde sphere is hier voor zo uniek. Het is klein, simpel, rustig qua kleur (maar je kunt er alle kanten mee op) en helemaal van deze tijd. Ik heb ze in verschillende thema's. Allemaal uit te breiden met hun eigen elementen.. Heb je inspiratie? Dan maak je er zelf iets heel eigens mee.

 

De jongen heeft een middentoon huid en donker haar. Ik teken alle illustraties zelf en je mag een verzoek doen als je liever blonde of rode haren wilt. Ook kan ik de huidskleur voor je aanpassen. Geef een seintje!

 

Wil je een speciaal item toevoegen dat nog niet in de beeldbank staat? Je mag dit gratis doen voor 1 illustratie op deze kaart.

 

Bestel een proefkaartje op 1 van de mooie papiersoorten voor de juiste look & feel van dit kaartje. In het echt zijn de kaartjes nog mooier :-)
 


PAPIERADVIES

Maarliefst 6 papiersoorten zijn er voor dubbele kaarten. Wil je bijzonder folie gebruiken dan heb je de keuze uit 2 verschillende papiersoorten. Lees meer over het papier...


Een kaartje ontwerpen doe je niet vaak. Daarom kijk ik graag met je mee. Neem dus zeker contact met mij op.


Kies je voor folie op je kaartje dan is de levertijd wat langer vanwege de luxe afwerking, 3-4 werkdagen.

of zet op je verlanglijstje
  • 13x13 cm dubbel - strand -FOLIE OPTIE

Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code