Geboortekaartjes handgetekend met potlood - Grafiet

Handgetekende geboortekaartjes - in een natuurlijk thema.

Geboortekaartjes, handgetekend met potlood. In de uitgebreide beeldbank grafiet vind je allemaal leuke illustraties die ik speciaal tekende voor deze bijzondere collectie. De collectie is geinspireerd op de natuur, realistisch getekend met een vleugje magie. 

Alle items staan los in de beeldbank zodat je zelf lekker aan de slag kunt en een heel eigen ontwerp kunt maken. Sla je ontwerp gemakkelijk op in je account om er later verder aan te werken. Ik help jou graag met het maken van jullie mooiste geboortekaartje! Dus heb je een favoriete bloem, mis je bijvoorbeeld een dier of heb je zelf een super leuk idee? Neem dan contact met mij op zodat we jouw wensen kunnen bespreken. Andere dieren voor op je geboortekaartje vind je bij de collectie aquarel dieren of dieren marker.

De zachte kleuren die gebruikt zijn in deze kaartjes met grafiet potlood komen heel mooi uit op het gladde zijdeglans papier. Ze passen ook heel mooi in onze standaard witte enveloppen; deze zijn van mooie kwaliteit. Het oogt wat rustig en minimalistisch maar dat is juist was erg mooi past bij deze collectie.