Meer uit deze serie

Geboortekaartje herfst • gevouwen • 15 x 10 cm

Dubbele kaart 10 x 15 - FOLIE OPTIE

Geboortekaartje - Herfst

Herfst geboortekaartje met een schattig vosje en bomen. De unieke dubbele boogvorm geeft een speels accent aan dit kaartje maar alle illustraties staan ook in de beeldbank. Wil je een ander formaat of andere vorm dan kan dat dus ook!

 

Deze leuke illustratie (en nog meer vosjes) is onderdeel van de Make it your own collectie en is opgenomen in de beeldbank waardoor je ieder formaat kaart kunt maken, met of zonder speciale vorm.

 

Bestel een proefkaartje op 1 van de mooie papiersoorten voor de juiste look & feel van dit kaartje. In het echt zijn de kaartjes nog mooier :-)
 


PAPIERADVIES

Er zijn 5 papiersoorten zijn er voor dubbele kaarten in een boogvorm. Wil je bijzonder folie gebruiken dan heb je de keuze uit 2 verschillende papiersoorten. Lees meer over het papier...


Een kaartje ontwerpen doe je niet vaak. Daarom kijk ik graag met je mee. Neem dus zeker contact met mij op.

 

of zet op je verlanglijstje
  • Dubbele kaart 10 x 15 - FOLIE OPTIE

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

LEVERTIJDEN
Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code