Geboortekaartje Maan fases - boog

10x15 enkele kaart - staand

Geboortekaartje Maan fases - boog

De mooie maan! Kies een aquarel achtergrond bij de beeldbank met verschillende achtergrond materialen en kies er een ander kleurtje maan bij. In contrast of in dezelfde kleurrange.

 

Tijdens welke maanfase wordt jullie kindje geboren? Deze maan kun je gebruiken voorophet geboortekaartje om deze extra persoonlijk en passend te maken.

 

De kaart is opgemaakt met de optie voor roségoudfolie, wat zorgt voor mooie details. Alle elementen die je in de kleurstaal folie (zilver, goud, rosé goud of zelfs koper) zet worden glanzend en voelbaar folie.

 


PAPIERADVIES

Maarliefst 7 papiersoorten hebben we voor enkele kaarten. Voor een stevig gevoel kies je voor 1 van de dikke papiersoorten. Wil je bijzonder folie gebruiken dan heb je de keuze uit 3 verschillende papiersoorten. Lees meer over het papier...
 

Je kunt een voorbeeldkaartje bestellen met de foliekleur van jouw keuze. Je kunt ook een gewone proefdruk bestellen van jouw kaartje.
 


Een kaartje ontwerpen doe je niet vaak. Daarom kijk ik graag met je mee. Neem contact met mij op als je hulp nodig hebt.


De levertijd met folie  is ietsje langer vanwege de luxe afwerking, 3-4 werkdagen. Kies je alleen voor de mooie boogvorm dan is de levertijd 2-3 werkdagen.

 

of zet op je verlanglijstje
  • 10x15 enkele kaart - staand

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 26-10-2021
< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code