Meer uit deze serie

Geboortekaartje baby jongen - getinte versie

Dubbele kaart 10 x 15 cm

Geboortekaartje baby in mandje

Geboortekaartje met handgetekende baby in een heerlijk mandje met zijn knuffel beer. Dit kaartje pas je makkelijk aan door haar knuffel aan te passen of door een nieuwe illustratie van een baby met een donkerdere huidskleur te plaatsen.

Daarnaast zijn er verschillende elementen om deze aquarel illustratie helemaal af te maken en om zo zelf jullie mooiste kaartje te maken.

 

Bestel een proefkaartje op 1 van de mooie papiersoorten voor de juiste look & feel van dit kaartje. In het echt zijn de kaartjes nog mooier :-)

 


PAPIERADVIES

Maarliefst 10 papiersoorten zijn er voor dubbele kaarten. Wil je bijzonder folie gebruiken dan heb je de keuze uit 4 verschillende papiersoorten. Lees meer over het papier...


Een kaartje ontwerpen doe je niet vaak. Daarom kijk ik graag met je mee. Neem dus zeker contact met mij op.


Kies je voor folie op je kaartje of een stansafwerking/ronde hoeken dan is de levertijd wat langer vanwege de luxe afwerking, 2-3 werkdagen.

of zet op je verlanglijstje
  • Dubbele kaart 10 x 15 cm

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

LEVERTIJDEN
Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code