Meer uit deze serie

Geboortekaartje label avontuur bootje

2 labels van 14,5x7 cm - bootje

Geboortekaartje label avontuur bootje

Een avontuurlijk geboortekaartje bestaande uit twee labels met afgeronde hoekjes. Een lief bootje dobbert op de golven met een vrolijke slinger aan de mast. Je kunt zelf illustraties toevoegen om het meer aan te kleden, bijvoorbeeld een kindje in het bootje, een vishengel of visjes in het water.

 

De illustraties van deze collectie zijn eerst met de hand getekend en vervolgens digitaal uitgewerkt. Daardoor hebben ze een speelse en eigentijdse uitstraling. 

 

Bestel een proefkaartje op 1 van onze mooie papiersoorten voor de juiste look & feel van dit kaartje. Proefjes van labelgeboortekaartjes stansen we overigens nog niet, je ziet de lijntjes op de kaart staan welke we bij een oplage van jouw kaarten natuurlijk uitsnijden samen met de perforatie. Door deze speciale afwerking duurt de verwerking van dit kaartje 1 dag langer. Touwtje (niet meegeleverd omdat de kraftwinkel zo veel mooie heeft..) er door en klaar is jullie unieke geboortekaartje.

of zet op je verlanglijstje
  • 2 labels van 14,5x7 cm - bootje

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

LEVERTIJDEN
Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code