Meer uit deze serie

Naam in herfstbladeren

Dubbele kaart 10 x 15 - Alfabet

Geboortekaartje Naam - Herfst

De collectie "Naam Aquarel Herfst" is uniek, rustig maar heeeel lieflijk. Het handgetekende alfabet met bladeren en kleine takjes is prachtig om de naam van jullie kindje mee te schrijven. Je kunt bovendien nog mooie en unieke elementen toevoegen om het net wat speelser te maken. Perfect dus om zelf jullie mooiste kaartje mee te maken.  

 

Dit geboortekaartje kun je maken met de naam van jullie kindje in dit mooie, cleane lettertype (zet de letters los neer). Eventuele kleine details kun je heel makkelijk zelf toevoegen..
 

Bestel een proefkaartje op 1 van onze mooie papiersoorten voor de juiste look & feel van dit kaartje. In het echt zijn de kaartjes nog mooier :-)
 


PAPIERADVIES

Maarliefst 6 papiersoorten zijn er voor dubbele kaarten. Wil je bijzonder folie gebruiken dan heb je de keuze uit 2 verschillende papiersoorten. Lees meer over het papier...


Een kaartje ontwerpen doe je niet vaak. Daarom kijk ik graag (kostenloos) met je mee. Neem dus zeker contact met mij op.

 

of zet op je verlanglijstje
  • Dubbele kaart 10 x 15 - Alfabet

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

LEVERTIJDEN
Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code