Verberg filters
Soort
Trouwkaarten
Type
Speciale afwerking
Kleuren

Hulp Nodig?

06 2478 2612
(ook via whats-app)

Bestel een gratis proefkaart!

Gebruik de actiecode: PROE15

Hippe trouwkaarten

Hippe trouwkaarten

Voor de collectie hippe trouwkaarten houden we onze ogen altijd open. De nieuwste trends volgen we op de voet op het gebied van design en kleuren. De trouwkaarten in deze collectie zijn niet alleen hip maar ook stijlvol en gewoon van deze tijd. Soms een tikje gewaagd en net even anders om je te laten zien wat ook kan. Trends komen en gaan en veranderen snel. We werken dus continue door aan deze leuke collectie trouwkaarten!

Lees meer


Hippe trouwkaarten

Hippe trouwkaarten vind je in onze reguliere collectie dubbele of enkele kaarten maar heb je ook een unieke en super hippe pocketfold uitnodiging gezien [meerdere kaarten op een super leuke wijze gepresenteerd in een exclusief pocketfold mapje] . Bovendien hebben we onze bijzondere collectie gestylde trouwkaarten. Deze trouwkaarten met een achterblad en lint/touw zijn extra stevig en van een ecxlusieve kwaliteit. 

 

Zelf aan de slag met de hippe trouwkaart

Leef je uit met onze hippe trouwkaarten. Teksten pas je zelf aan, zo ook de kleur. Er zijn kaarten waar je illustraties ook kunt verschuiven, extra kunt toevoegen vanuit een eigen bibliotheek of zelfs een ander kleurtje kunt geven. Maak de keuze voor een leuke kaart en ga er lekker mee aan de slag. 

 

Kunnen we je helpen?

Bel of mail ons dan zodat we je verder of op weg kunnen helpen. Al onze trouwkaarten dus ook de collectie hippe trouwkaarten is met zorg ontworpen. Daarbij is het is het voor ons erg belangrijk om ons en daarmee jullie design ook op papier op z'n mooist uit te laten komen. Hiervoor worden jullie kaarten op speciaal geselecteerde papiersoorten en met kwalitatieve machines geprint. Dit doen we samen met een mooi familiebedrijf waar al jarenlang mensen met 100% passie achter de drukpers staan.. Hier komen het ontwerp, het papier en de inkt samen en versturen we je met een supersnelle levertijd jullie hippe trouwkaart.

 


gestylde trouwkaarten
trouwkaart met foto strip
pocketfold trouwkaarten
zelf je trouwkaart maken
< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code