varianten op dit design

Geboortekaartje Boshertjes

Letterpress look | 10 x 15 dubbel

Geboortekaartje Boshertjes

De collectie Letterpress (Look) geboortekaartjes kenmerkt zich door zijn eenvoud en pure, kwalitatieve ontwerpen. Letterpress is eigenlijk een ambachtelijke manier van drukken waarvoor strakke, eigentijdse ontwerpen zich het beste lenen. Leuke illustraties, mooie typografie in zijn bijzondere eenvoud gedrukt.

 

Super lief geboortekaartje met hertjes in het bos. Papa, mama en baby heerlijk gelukkig samen. Grote broer of zus zijn makkelijk zelf toe te voegen in deze gezinssituatie. Nu in mooie zachtblauwe tinten maar zelf aanpasbaar naar eigen kleuren. Erg mooi om te combineren met het standaard matte, extra witte of linnen papier. Ps: wil je deze kaart op ambachtelijke wijze in echt letterpress (met relief) drukken op 300 grams katoenen papier? Is wel wat kostbaarder maar kan zeker, stuur een mailtje naar info@bloom09.nl voor een persoonlijke offerte..

 

of zet op je verlanglijstje
  • Letterpress look | 10 x 15 dubbel

  • &euro 0,00

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 21-10-2017

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code