WIJ!

zijn een enthousiaste ontwerpstudio gevestigd in Moordrecht..

Begin 2009 ben ik gestart met mijn eerste geboortekaartjescollectie op haar eigen ontworpen website Bloom09. In de 9 jaren die volgen is Bloom09 continue in beweging geweest en gegroeid. De collectie verandert door het komen en gaan van trends en zo ook de mogelijkheden in de website die ook met de tijd mee blijft bewegen. 

 

ONLINE BESTELLEN MAAR..
Alle geboortekaartjes en trouwkaarten zijn makkelijk online te bestellen, maar wanneer je iets speciaals wilt sta ik graag voor je klaar. Kom je er eventjes niet uit of wil je iets extra's, "roep" dan maar! Ik laat mijn creativiteit en ideeën ook graag los op jullie Artwork. De website en het persoonlijk contact achter bloom09 gaan tenslotte hand in hand.

 

ONZE KERNWAARDEN
De kernwaarden heb ik zorgvuldig gekozen: glashelder, liefdevol en inspirerend! Ik maak met veel plezier kleine waardevolle gelukjes in de vorm van geboortekaartjes en trouwkaarten en streef hierbij naar een fijne samenwerking met jullie.

 

Ik ben trots op onze designs en hoop ook jullie te overtuigen.
Hopelijk "tot ziens"

Liefs Linda 

 

Onze kernwaarden zijn transparant, liefdevol en inspirerend. We maken kleine waardevolle gelukjes en streven hierbij naar een fijne samenwerking!

 

 

Wij zouden je heel graag toevoegen aan ons bloom09-netwerk. En het daarvoor heel fijn vinden als je ons 'liked' op Facebook. Zo kun je ons wellicht helpen ons netwerk nog groter te maken