Meer uit deze serie

Geboortekaartje zwart-wit letter koala vierkant • gevouwen • 13 x 13 cm

13x13 cm dubbel - koala -FOLIE OPTIE

Geboortekaartje Koala

De collectie "Make it your own" is met aquarel getekend. Lieve, kinderlijke illustraties met een speels handgetekend sfeertje staan stuk voor stuk in onze beeldbank om zelf jullie mooiste kaartje mee te maken.

 

Minimalistisch en clean geboortekaartje met een leuk hangend koala beertje en optioneel koperfolie
 

Alle elementen die je in de kleurstaal folie (zilver, goud, rosé goud of zelfs koper) zet worden glanzend en voelbaar folie.
 


PAPIERADVIES

Maarliefst 7 papiersoorten zijn er waar je uit kunt kiezen voor een dubbele kaart. Wil je bijzonder folie gebruiken dan heb je de keuze uit 2 verschillende papiersoorten. Lees meer over het papier...
 

Je kunt een voorbeeldkaartje bestellen met de foliekleur van jouw keuze. Je kunt ook een gewone proefdruk bestellen van jouw kaartje.
 

Voor deze kaart mag je ook gratis 1 verzoek doen voor een eigen illustratie. Zo kun je iets persoonlijks kunt toevoegen aan jullie kaart.


Een kaartje ontwerpen doe je niet vaak. Daarom kijk ik graag met je mee. Vraag mij gerust vrijblkijvend om advies (06 14180243).


De levertijd met folie is ietsje langer vanwege de luxe afwerking, 3-4 werkdagen.

of zet op je verlanglijstje
  • 13x13 cm dubbel - koala -FOLIE OPTIE

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

LEVERTIJDEN
Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code