Geboortekaartje maan fases • rood met blauw • 10 x 15 cm

10x15 enkele kaart - staand

Geboortekaartje Maan fases - boog 2

De mooie maan! Kies een aquarel achtergrond bij de beeldbank met verschillende achtergrond materialen en kies er een ander kleurtje maan bij. In contrast of in dezelfde kleurrange.

 

Tijdens welke maanfase wordt jullie kindje geboren? Deze maan kun je gebruiken voorophet geboortekaartje om deze extra persoonlijk en passend te maken.

 

De kaart is opgemaakt als boogkaartje, wat zorgt voor een bijzonder detail. Het proefkaartje ontvang je niet gestansd maar met de lijntekening waar de stans bij een oplage straks komt. De oplage ontvang je dus kant en klaar en in de mooie boogvorm.

 


PAPIERADVIES

Maarliefst 7 papiersoorten hebben we voor enkele kaarten. Voor een stevig gevoel kies je voor 1 van de dikke papiersoorten. Wil je bijzonder folie gebruiken dan heb je de keuze uit 3 verschillende papiersoorten. Lees meer over het papier...
 


Een kaartje ontwerpen doe je niet vaak. Daarom kijk ik graag met je mee. Neem contact met mij op als je hulp nodig hebt.


De levertijd met folie is ietsje langer vanwege de luxe afwerking, 3-4 werkdagen.

 

of zet op je verlanglijstje
  • 10x15 enkele kaart - staand

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

LEVERTIJDEN
Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code