Meer uit deze serie

Maan

10x21 - enkel - FOLIE OPTIE

Geboortekaartje met de maan - FOLIE OPTIE

Geboortekaartjes met de maan zijn magisch. De kleine stipjes die samen de vorm van de maan (is er ook in de zon!) maken zijn super schattig
 

De kaart is opgemaakt met de optie voor goudfolie (maar kan ook in een diepere groene kleur of contrastkleur), wat zorgt voor mooie op het papier liggende details. Alle elementen die je in de kleurstaal folie (zilver, goud, rosé goud of koper) zet worden glanzend en voelbaar folie.

 


PAPIERADVIES

Maarliefst 7 papiersoorten zijn er voor enkele kaarten. Voor een stevig gevoel kies je voor 1 van de dikke papiersoorten. Wil je bijzonder folie gebruiken dan heb je de keuze uit 3 verschillende papiersoorten. Lees meer over het papier...
 

Je kunt een voorbeeldkaartje bestellen met de foliekleur van jouw keuze. Je kunt ook een gewone proefdruk bestellen van jouw kaartje.
 


Een kaartje ontwerpen doe je niet vaak. Daarom kijk ik graag met je mee als je dat wilt. Neem dan dus zeker contact met mij op.


Kies je voor folie op je kaartje dan is de levertijd wat langer vanwege de luxe afwerking, 3-4 werkdagen.

 

of zet op je verlanglijstje
  • 10x21 - enkel - FOLIE OPTIE

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

LEVERTIJDEN
Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code