Meer uit deze serie

Mini magic world

10x21 cm enkel - FOLIE OPTIE

Geboortekaartje mini magic world - outdoor - goudfolie

Geboortekaartjes met een magisch doorkijkje.. én een optie voor ECHT goudfolie. Dit kaartje heeft een leuk outdoor thema dat je zelf verder kunt uitwerken of aanpassen.

 

Leuke details kun je glanzend folie zetten. Met de uitgebreide beeldbank maake je een bijzondere en heel eigen persoonlijke mini magic world op dit kaartje.

 

Alle elementen die je in de kleurstaal folie (zilver, goud, rosé goud of koper) zet worden glanzend en voelbaar folie.

 


PAPIERADVIES

Maarliefst 7 papiersoorten zijn er voor enkele kaarten. Voor een stevig gevoel kies je voor 1 van de dikke papiersoorten. Wil je bijzonder folie gebruiken dan heb je de keuze uit 3 verschillende papiersoorten. Lees meer over het papier...
 

Je kunt een voorbeeldkaartje bestellen met de foliekleur van jouw keuze. Je kunt ook een gewone proefdruk bestellen van jouw kaartje.
 

Voor deze kaart mag je gratis 1 verzoek doen voor een eigen illustratie. Zo kun je iets persoonlijks toevoegen aan jullie kaart.


Een kaartje ontwerpen doe je niet vaak. Daarom kijk ik graag met je mee. Neem contact met mij op als je hulp nodig hebt.


Kies je voor folie op je kaartje dan is de levertijd wat langer vanwege de luxe afwerking, 3-4 werkdagen.

 

of zet op je verlanglijstje
  • 10x21 cm enkel - FOLIE OPTIE

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

LEVERTIJDEN
Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code