Meer uit deze serie

Geboortekaartje wereldbol broer en zusje • grijs met folie • 10 x 21 cm

10x21 cm - enkele kaart

Geboortekaartje met wereldbol broer en zusje - folie-optie

Geboortekaartjes met de wereldbol als thema zijn super leuk omdat ze zo persoonlijk zijn. Deze kaart heeft een grote zus en klein broertje maar is makkelijk zelf aan te passen met bijvoorbeeld 2 jongens en wellicht een andere kleur aquarel achtergrond.

 

Met ons uitgebreide beeldbibliotheek maak je heel makkelijk met verschillende elementen, die jullie leuk vinden, jullie eigen persoonlijke wereldbol. Je mag gratis 1 verzoek doen voor een eigen illustratie als je deze niet vindt in de uitgebreide beeldbank. Ik maak deze graag voor je. Neem hiervoor even contact op

 

De kaart is opgemaakt met de optie voor goudfolie (maar dat hoeft natuurkijk niet), wat zorgt voor mooie details. Alle elementen die je in de kleurstaal folie (zilver, goud, rosé goud of zelfs koper) zet worden glanzend en voelbaar folie.

 


PAPIERADVIES

Maarliefst 7 papiersoorten hebben we voor enkele kaarten. Voor een stevig gevoel kies je voor 1 van de dikke papiersoorten. Wil je bijzonder folie gebruiken dan heb je de keuze uit 3 verschillende papiersoorten. Lees meer over het papier...
 

Je kunt een voorbeeldkaartje bestellen met de foliekleur van jouw keuze. Je kunt ook een gewone proefdruk bestellen van jouw kaartje.
 


Een kaartje ontwerpen doe je niet vaak. Daarom kijk ik graag met je mee. Neem contact met mij op als je hulp nodig hebt.


De levertijd met folie is ietsje langer vanwege de luxe afwerking, 3-4 werkdagen.

 

of zet op je verlanglijstje
  • 10x21 cm - enkele kaart

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

LEVERTIJDEN
Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code