Meer uit deze serie

Wereldbol Yvi - goudfolie

10x21 cm enkele kaart - goudfolie

Geboortekaartje met goudfolie op de voorzijde

Geboortekaartjes met een wereldbol én ECHT goudfolie. Leuke detials kun je zelf als accent in goudfolie laten drukken. Ook elementen uit onze beeldbank kun je hiervoor gebruiken. Maak dus een bijzondere en heel eigen persoonlijke wereldbol op dit kaartje.

 

Je ontwerpt je eigen kaart met de beeldbank. Alle elementen die je aan de voorzijde in de kleurcode #CF9F25 zet worden glanzend goudfolie .

 

Wil je liever zilver of koperfolie? Dat kan!

Gebruik dan de kleurcode
#C6C6C6 voor zilver
#C17923 voor koper

 

Wil je jouw geboortekaartje eerst met folie zien voor je de kaarten besteld. Bestel hier een proefdruk met folie. Als je dit niet wilt kun je ook een gewone proefdruk bestellen van jouw kaartje.

 

Levertijd is 3-4 werkdagen

 

 

 

Voor deze kaart mag je gratis 1 verzoek doen voor een eigen illustratie als je deze niet vindt in onze uitgebreide beeldbank. We maken deze voor je en plaatsen deze online zodat je echt iets persoonlijks kunt toevoegen aan jullie kaart. Klik hier op ontwerp je kaart en vervolgens op HULP NODIG.

of zet op je verlanglijstje
  • 10x21 cm enkele kaart - goudfolie

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

LEVERTIJDEN
Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code