Meer uit deze serie

Pocketfold hoofdkaart Dahlia

PF Hoofdkaart - 12x17,5

Pocketfold hoofdkaart Dahlia

Een prachtige pocketfold trouwkaart met een bijzondere Dahlia bloem. Deze tekende ik in aquarel en het is dus een unieke bloem geworden met mooie details. 

 

Onze unieke pocketfolds kun je zelf vullen met diverse kaartjes (tip besteld deze vooraf ivm een langere levertijd). De hoofdkaart hoort aan de linkerzijde in de pocketfold. Op de verschillende kaartjes die je aan de rechterzijde in het opbergvakje plaatst kun je onwijs veel informatie op een nette manier communiceren met jullie gasten.

 

De hoofdkaart van de pocketfold heeft een formaat van 12 x 17,5 cm. Met een mooie waxstempel kun je de pocketfold mooie afsluiten. Ook een eigen touwtje of lintje kun je als mooie sluiting gebruiken.  

 

De kaart is opgemaakt met de optie voor goudfolie (maar dat hoeft natuurkijk niet). Alle elementen die je in de kleurstaal folie (zilver, goud, rosé goud of zelfs koper) zet worden glanzend en voelbaar folie.

 


PAPIERADVIES

Maarliefst 7 papiersoorten hebben we voor enkele kaarten. Wil je bijzonder folie gebruiken dan heb je de keuze uit 3 verschillende papiersoorten. Lees meer over het papier...
 

Je kunt een voorbeeldkaartje bestellen met de foliekleur van jouw keuze. Je kunt ook een gewone proefdruk bestellen van jouw kaartje.
 


Een kaartje ontwerpen doe je niet vaak. Daarom kijk ik graag met je mee. Neem contact met mij op als je hulp nodig hebt.


De levertijd met folie is ietsje langer vanwege de luxe afwerking, 3-4 werkdagen.

 

of zet op je verlanglijstje
  • PF Hoofdkaart - 12x17,5

Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code