Pocketfold trouwkaarten

Pocketfold

Gebruik een toffe pocketfold bij jullie trouwkaart! Een uniek item om je trouwkaart exclusief aan te kleden en een chique tintje mee te geven. Een mooi lint, stevig touw, raffia of bakerstwine er omheen en jullie stelen de show. Onze pocketfolds hebben een mooi formaat van 18 x 13 cm. De trouwkaarten van 17,5 x 12 cm passen hier perfect in. Deze trouwkaart plak je aan de binnenzijde in de pocketfold en aan de rechterzijde is er plaats voor extra kaartjes om heel veel informatie op een mooie en overzichtelijke manier te communiceren aan jullie gasten. Denk aan een programma, de route, rsvp, etc. Deze kaarten kun je opmaken in het formaat 15,5 x 12 en 13,5 x 12 cm.

pocketfold mapje

Gebruik onze pocketfold designsPocketfold mapjeTarieven pocketfold trouwkaarten
25 pocketfolds voor eur. 6.25 per stuk
50 pocketfolds voor eur. 5.75 per stuk
75 pocketfolds voor eur. 5.25 per stuk
100 pocketfolds voor eur. 5.00 per stuk
125 pocketfolds voor eur. 4.80 per stuk

Al onze pocketfold sets leveren we met een trouwkaart en 3 inlegkaartjes in verschillende formaten al vanaf eur. 4,80 per stuk. Deze pocketfold zet je heel makkeljk zelf in elkaar. Bind er een leuk touwtje, lintje of raffia omheen en versier de pocketfold eventueel met een leuke bijpassende tag en maak zo een presentje van jullie huwelijksuitnodiging! Onze bijzondere pocketfold trouwkaartuitnodigingen kun je momenteel bestellen in de kleuren metallic blauw, metallic rose, metallic goud, kraft, zacht groen en peach. Hebben jullie een andere kleur voor ogen neem dan contact met ons op.


gratis proefkaart
prijzen van onze trouwkaarten
levertijden
dit zijn wij

Onze pocketfold trouwkaarten als basis

Met ons mooie drukwerk en een toffe pocketfold in allerlei kleuren leggen wij de basis voor jullie trouwkaart. Zelf kunnen jullie de final touch geven aan deze unieke set voor jullie huwelijk. Er zijn bij veel kraft winkels bijzondere touwtjes, lintjes, embellishments verkrijgbaar. Omdat iedereen uniek is laten we deze creativiteit aan jullie over. Ware het niet dat we natuurlijk graag met jullie meedenken indien nodig!

 

Proefkaart

Een eerste proef van de hoofdkaart van jullie pocketfold is gratis met de actiecode. Zo kun je de papiersoort in het echt zien maar ook de kleuren. Wil je de complete set op papier zien dan zijn de kosten per extra kaartje eur. 2,50. 

 

Naast de pocketfolds

We houden van het stylen van onze trouwkaarten. Naast onze pocket folds hebben we ook een gestylde trouwkaarten [met een 300 grams achterblad voor extra stevigheid] of foto en tijdstrips [bijzonder qua vorm en met een extra kaartje voor een fot of tijdlijn]. Maar ook hebben we een mooi basis collectie mooie huwelijkskaarten.

 

Voorbeeld van het pocketfold mapje

Onze pocketfold mapjes laten we maken van de mooiste papiersoorten, mat of metallic en daarbij hebben we een selectie gemaakt in de best passende kleuren. De minimale bestel hoeveelheid van onze pocketfolds is 10 stuks. Wil je toch graag eerst een sample ontvangen van de kleur van jullie favoriete pocketfold? Dat kan, stuur ons dan een berichtje zodat we jullie gratis een sample op kunnen sturen.