Pocketfold trouwkaarten

Pocketfold

Gebruik een toffe pocketfold bij jullie trouwkaart! Een uniek item om je trouwkaart exclusief aan te kleden en een chique tintje mee te geven. Een mooi lint, stevig touw, raffia of bakerstwine er omheen en jullie stelen de show. Onze pocketfolds hebben een mooi formaat van 18 x 13 cm of 14 x14 cm. De trouwkaarten passen hier perfect in. De trouwkaart plak je aan de binnenzijde in de pocketfold. Aan de rechterzijde is er dan nog voldoende ruimte voor extra kaartjes om overige informatie op een mooie en overzichtelijke manier te communiceren aan jullie gasten. Denk hierbij aan een programma, de route, rsvp, etc.

 

Pocketfold Trouwkaarten

 

pocketfold mapjeTarieven pocketfold trouwkaarten
25 pocketfolds voor eur. 6.25 per stuk
50 pocketfolds voor eur. 5.75 per stuk
75 pocketfolds voor eur. 5.25 per stuk
100 pocketfolds voor eur. 5.00 per stuk
125 pocketfolds voor eur. 4.80 per stuk

Onze pocketfold sets zijn te bestellen met een trouwkaart en 3 inlegkaartjes, deze komen in verschillende maten en zijn al leverbaar vanaf 4,80 per stuk. De pocketfold zet je heel makkelijk zelf in elkaar. Door een leuk touwtje, lintje of raffia er aan toe te voegen en eventueel een leuke bijpassende tag maak je een prachtig geheel van de set. Onze bijzondere pocketfold trouwkaarten uitnodigingen kun je momenteel bestellen in de kleuren metallic blauw, metallic rose, metallic goud, kraft, zacht groen en peach. Als je een andere kleur in gedachten hebt voor jullie kaart, neem dan zeker contact op en dan helpen wij je verder.


gratis proefkaart
prijzen van onze trouwkaarten
levertijden
dit zijn wij

Onze Pocketfold Trouwkaarten gebruiken als basis

Met ons mooie drukwerk en een toffe pocketfold in allerlei kleuren leggen wij de basis voor jullie trouwkaart. Zelf kunnen jullie de final touch geven aan deze unieke set voor jullie huwelijk. Er zijn bij veel kraft winkels bijzondere touwtjes, lintjes, embellishments verkrijgbaar maar wij zetten onze eigen favorieten voor je in onze styleshop. Lekker creatief aan de slag dus. 

 

Proefkaart

Met de actiecode krijg je de eerste hoofdkaart gratis toegestuurd in proef. Zo kun je de papiersoort in het echt zien maar ook de kleuren. Wil je de complete set op papier zien dan zijn de kosten per kaartje eur. 2,50 extra.  

 

Naast de pocketfolds

We houden van het stylen van onze trouwkaarten. Naast de pocketfolds die jullie zelf kunnen stylen via onze shop hebben we ook een voorbeeldcollectie gestylde trouwkaarten, waarbij we voor enkele kaarten een 300 grams achterblad gebruiken voor extra stevigheid en labeltjes & touwtjes toevoegen. Of onze foto en tijdstrips, bijzonder qua vorm en met een extra kaartje voor een foto of tijdlijn. Maar ook hebben we een mooi basis collectie mooie huwelijkskaarten. Al ons drukwerk is van goede kwaliteit en er is ruime keuze in verschillende papiersoorten.

 

Voorbeeld van het pocketfold mapje

Onze pocketfoldmapjes laten we maken van de mooiste papiersoorten, mat of metallic en daarbij hebben we een selectie gemaakt in de best passende kleuren. De minimale bestel hoeveelheid van onze pocketfolds is 10 stuks. Wil je toch graag eerst een sample ontvangen van de kleur van jullie favoriete pocketfold? Dat kan, stuur ons dan een berichtje zodat we jullie gratis een sample op kunnen sturen.