Verberg filters
Trouwkaarten
Specials GK
Type
Kleuren

Hulp Nodig?

06 141 80 243
(ook via whats-app)

Gratis kaartje?

code PROE15

Trouwkaarten met een Foto- en Tijdstrip

Trouwkaarten met een Foto- en Tijdstrip

Wow, wat zijn ze leuk de trouwkaarten met foto- of tijdstrip. Een fijne manier om het programma van jullie dag of net wat meer informatie te communiceren. Gebruik onze designs als basis of start met een blanco kaart en maak een eigen persoonlijk ontwerp met eigen foto. Toch even wat hulp nodig, we staan graag voor je klaar.

Lees meer


De hippe foto- en tijdstrip als trouwkaart!

Omdat het ook anders kan en je natuurlijk graag een hippe trouwkaart wilt versturen hebben we de foto- en tijdstrip kaarten ontworpen. Dit zijn enkele trouwkaarten in het formaat 10 x 21 cm met daarbij een extra stripkaart. Op deze kaart kun je een foto´s toevoegen voor een extra persoonlijke touch. Maar ook is het mogelijk om een tijdlijn met het programma op deze manier te communiceren met jullie gasten. Een touwtje om de kaart (niet meegeleverd) en je heb een super hippe trouwkaart om al jullie lieve familie en vrienden mee te verrassen. 
 

Gebruik wel een goede foto

Foto´s zijn een echte eyecatcher op een huwelijksuitnodiging. Herkenbaar, persoonlijk en vaak stralend, vol van liefde. Gebruik wel foto´s van een goede resolutie. En als je meerdere foto´s wilt gebruiken bij jullie trouwkaart is het goed om er voor te zorgen dat deze ook daadwerkelijk bij elkaar horen qua kleur en sfeer. Naast onze foto en tijdstrip trouwkaarten hebben we nog meer opties, hier vind je meer informatie over al onze trouwkaarten.

trouwkaarten met foto en tijdstrip

alle trouwkaarten
gratis proefkaart
levertijden
levertijden
< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code