Wiegje met bloemen roze boogvorm • gevouwen • 15 x 10 cm

Dubbele kaart 10 x 15 - FOLIE OPTIE

Geboortekaartje - wiegje met bloemen

Geboortekaartje met een schattige, zittende gans die het konijntje met het babygansje trots tegenover zich heeft staan. Lief getekend met aquarel en schattig door de kinderlijke diertjes. De unieke boogvorm geeft een speels accent aan dit kaartje maar alle illustraties staan ook in de beeldbank. Wil je een ander formaat of andere vorm dan kan dat dus ook!

 

De collectie "Make it your own" is met aquarel. Lieve, kinderlijke illustraties met een speels handgetekend sfeertje staan stuk voor stuk in de beeldbank om zelf jullie mooiste kaartje mee te maken.

 

Heb je zelf al een idee over jouw favoriete dier in deze aquarelstijl en vind je deze niet in de collectie? Ik teken jouw favoriete dier gratis op verzoek en zonder verplichtingen. Let me know!
 

Bestel een proefkaartje op 1 van onze mooie papiersoorten voor de juiste look & feel van dit kaartje. In het echt zijn de kaartjes nog mooier :-)

 


PAPIERADVIES

Er zijn 5 mooie papiersoorten voor dubbele kaarten in een bijzondere vorm. Wil je bijzonder folie gebruiken dan heb je de keuze uit 2 verschillende papiersoorten. Lees meer over het papier...


Een kaartje ontwerpen doe je niet vaak. Daarom kijk ik graag met je mee. Neem dus zeker contact met mij op.

 

of zet op je verlanglijstje
  • Dubbele kaart 10 x 15 - FOLIE OPTIE

Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

BIJPASSENDE ENVELOPPEN

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code