WIJ!

zijn een enthousiaste ontwerpstudio gevestigd in Moordrecht..

Begin 2009 is Linda Boon gestart met haar eerste geboortekaartjescollectie op haar eigen ontworpen website Bloom09. In de 7 jaren die volgen is Bloom09 continue in beweging geweest en gegroeid. De collectie verandert door het komen en gaan van trends en zo ook de mogelijkheden in de website die ook met de tijd mee blijft bewegen. Begin 2015 heeft Linda Steenwijk zich voor continuiteit en creativiteit aangesloten bij Bloom09.

 

ONLINE BESTELLEN MAAR..
Alle geboortekaartjes en trouwkaarten zijn makkelijk online te bestellen, maar wanneer je iets speciaals wilt staan WIJ! graag voor je klaar. Kom je er eventjes niet uit of wil je iets extra's, "roep" dan maar! We laten onze creativiteit en ideeën ook graag los op jullie Artwork. De website en meiden achter bloom09 gaan tenslotte hand in hand.

 

ONZE KERNWAARDEN
Onze kernwaarden hebben we zorgvuldig gekozen: glashelder, liefdevol en inspirerend! We maken met veel plezier kleine waardevolle gelukjes in de vorm van geboortekaartjes en trouwkaarten en streven hierbij naar een fijne samenwerking met jullie.

 

We zijn trots op onze designs en hopen ook jullie te overtuigen.
Hopelijk "tot ziens"

Linda & Linda

 

Onze kernwaarden zijn transparant, liefdevol en inspirerend. We maken kleine waardevolle gelukjes en streven hierbij naar een fijne samenwerking!

 

 

Wij zouden je heel graag toevoegen aan ons bloom09-netwerk. En het daarvoor heel fijn vinden als je ons 'liked' op Facebook. Zo kun je ons wellicht helpen ons netwerk nog groter te maken