Geboortekaartje Maan fases - aquarel 4

10x15 - enkel

Geboortekaartje Maan fases - aquarel 4

De mooie maan! Een aquarel achtergrond (achtergrond materialen) en een ander kleurtje maan geven een uniek, mooi effect bij dit kaartje. Voor deze kaart koos ik een mooie, stijlvolle combinatie van een heldere blauwe en donkerdere, wat groenige petrol blauw. Ook nog in combinatie met folie (hoeft natuurlijk niet) voor een shiny effect!

 

Tijdens welke maanfase wordt jullie kindje geboren? Deze maan kun je gebruiken voor op het geboortekaartje om deze extra persoonlijk en passend te maken.

 

De kaart is opgemaakt met de optie voor koperfolie, wat zorgt voor mooie details. Alle elementen die je in de kleurstaal folie (zilver, goud, rosé goud of zelfs koper) zet worden glanzend en voelbaar folie.

 


PAPIERADVIES

Maarliefst 7 papiersoorten hebben we voor enkele kaarten. Voor een stevig gevoel kies je voor 1 van de dikke papiersoorten. Wil je bijzonder folie gebruiken dan heb je de keuze uit 3 verschillende papiersoorten. Lees meer over het papier...
 

Je kunt een voorbeeldkaartje bestellen met de foliekleur van jouw keuze. Je kunt ook een gewone proefdruk bestellen van jouw kaartje.
 


Een kaartje ontwerpen doe je niet vaak. Daarom kijk ik graag met je mee. Neem contact met mij op als je hulp nodig hebt.


De levertijd met folie is ietsje langer vanwege de luxe afwerking, 3-4 werkdagen.

 

of zet op je verlanglijstje
  • 10x15 - enkel

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

LEVERTIJDEN
Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code