Meer uit deze serie

Geboortekaartje Wereldbol Laurens

Wereldbol- 13x13 dubbel

Geboortekaartje Wereldbol Laurens

Bij dit leuke geboortekaartje staat de wereld van jullie kindje centraal. Samen met allerlei speelse elementen een super leuk en vrolijk geboortekaartje met allemaal kleine details. Extra leuk aan deze idetails is dat ze handgetekend zijn zodat er een leuk en speels sfeertje ontstaat. Leuk met de greyboard achtergrond in combinatie met blauw ook aan te passen in je eigen favoriete kleur. De kleine witte details kun je zelf aanpassen (ook in kleur) met behulp van onze beeldbank. Met elementen die jullie leuk vinden maak je gemakkelijk je eigen wereldbol.

 

Ook mag je gratis 1 verzoek doen voor een eigen illustratie als je deze niet vindt in onze uitgebreide beeldbank. We maken deze voor je en plaatsen deze online zodat je echt iets persoonlijks kunt toevoegen aan jullie kaart. Klik hieronder op HULP NODIG en laat ons je ontwerpwens weten.
 

Bestel een proefkaartje op 1 van onze mooie papiersoorten voor de juiste look & feel van dit kaartje.

of zet op je verlanglijstje
  • Wereldbol- 13x13 dubbel

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

LEVERTIJDEN
Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code